Gerrit Knol

Gerrit KnolIk ben Gerrit Knol (1958) en woonachtig in Zwolle. In mijn gesprekken word ik ervaren als een coach die vanuit rust en betrouwbaarheid samen met jou op zoek gaat naar de problemen die jij op dat moment ervaart. Ik creëer een veilige gespreksomgeving waarin jij je op je gemakt voelt en de leiding blijft houden over de onderwerpen die jij aan de orde wil stellen. Dit zijn voor mij de essentiële randvoorwaarden om te komen tot een verbinding tussen ons waarbij we de blokkades die zich uiten in werk en privé kunnen benoemen en een plek kunnen geven. Het herkennen van jouw gedrag en houding in deze situaties en waar dit vandaan komt vormen de basis voor een succesvol vervolg in werk en privé.

Dat is mijn ervaring als leidinggevende en coach. Ik ben ruim 30 jaar actief geweest bij een groot bedrijf waar ik diverse (management) rollen heb vervuld van postkamer tot de directie. Ik ben in staat op alle niveaus te communiceren, en ook de werkomstandigheden te herkennen die zich daar afspelen. In mijn rol als leidinggevende, geloof ik sterk in het creëren van een veilige werksituatie waarin op basis van kwaliteiten en vaardigheden de medewerkers het succes van het team of afdeling bepalen. Vanuit deze context zal ik dus de gesprekken met jou voeren.
Mijn inlevingsvermogen met jou is vergroot omdat ik ook persoonlijk de laatste jaren te maken heb gekregen met alle life-events die zich kunnen voordoen.

Mijn hobby is het houden van postduiven. Een postduif zit opgesloten en gevangen in de kooi voordat hij wordt losgelaten. Kiest hij eenmaal de ruimte dan zal hij zijn vlucht naar zijn hok op eigen kracht moeten doen, gedreven door de wind, maar vooral ook door training en ervaring die door mij als postduivencoach zijn meegegeven. Eenmaal thuis zal hij de warmte van hok en eigenaar ervaren. Zo zal ons traject ook verlopen. Je zit vaak gevangen in jouw patronen. Wij zoeken de rust en de ruimte, waarbij jij op eigen kracht, geholpen door mijn vragen en ervaring, versterkt aan een volgende fase kunt beginnen. Ik vind het net zo fijn als jij als dit lukt.

Voor meer informatie:
LinkedIn/Gerrit Knol