De CoachCombinatie

Wij geloven in de behoefte van ieder mens om een compleet mens te zijn. Een mens die kan groeien en zich kan ontwikkelen in een richting die hem of haar gelukkig(er) maakt. Meestal lukt dit op eigen kracht. En soms lukt het echter niet zelf en kun je daarbij hulp gebruiken. Wij kunnen jou daarbij helpen.

We kijken samen met jou naar jouw gedrag of jouw manier van reageren op een situatie. Soms blijkt dat jouw gedrag of jouw gewone manier van reageren niet effectief (genoeg) is. Dan gaan we op zoek naar hoe je dat anders kunt doen, wat wel effectief is en altijd nog steeds in lijn met jouw kernwaarden. Hierbij is het van belang om te beseffen dat jij de enige bent die jouw gedrag blijvend kan veranderen. Dat maakt meteen dat jij verantwoordelijk bent voor het resultaat van jouw coachtraject, en dat wij als coaches verantwoordelijk zijn voor het juiste proces in jouw traject.
Meer inhoudelijke informatie vind je op de pagina over de verschillende coachingsvormen.

Wij zijn als vier coaches van de CoachCombinatie heel divers qua persoon, achtergrond, opleiding, werkervaring en zelfs qua regio waar we wonen. We ervaren dat dit aanvullend werkt op onze eigen ontwikkeling als coach en trainer. Want dat is de rode draad die ons bindt; we zijn alle vier bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Doordat we in staat zijn om vanuit verschillende invalshoeken naar eenzelfde situatie te kijken, merken we hoezeer dat vernieuwende inzichten oplevert. Iedere twee maanden komen we bij elkaar om via intervisie elkaar te bevragen, te spiegelen en te confronteren. Door de unieke bijdrage van ieder van ons, blijven we ons ontwikkelen om onze coachings-activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Dat maakt ons als CoachCombinatie een unieke combinatie van professionals.

Ga naar de website van StirHet ST!R keurmerk als Erkend Coach garandeert een gedegen en bewezen aanpak van de coachingstrajecten; onze samenwerking binnen de CoachCombinatie garandeert een verdere verfijning van onze eigen unieke stijl daarbinnen. Afhankelijk van de coach bieden we Coaching, Teamcoaching, Training en Intervisie.
Klik voor meer informatie over ons als coaches op onze namen hieronder.

Wie zijn wij?