De CoachCombinatie

Soms lopen zaken anders dan je voor ogen had. De momenten waarop je verlangt naar verbeteringen. Meestal lukt dit op eigen kracht. En soms lukt het echter niet zelf en kun je daarbij hulp gebruiken. Wij kunnen jou daarbij helpen.

We kijken samen met jou naar jouw gedrag of jouw manier van reageren op een situatie. Soms blijkt dat jouw gedrag of jouw gewone manier van reageren niet effectief (genoeg) is. Dan gaan we op zoek naar hoe je dat anders kunt doen, wat wel effectief is en altijd nog steeds in lijn met jouw waarden en normen. Hierbij is het van belang om te beseffen dat jij de enige bent die jouw gedrag blijvend kan veranderen. En is het aan ons om dit samen met jou aan de oppervlakte te krijgen.

Ook met teams loopt het soms “niet zo lekker” als we zouden willen. Dat zijn de momenten dat wij graag meekijken naar de dynamiek binnen jouw team. De CoachCombinatie werkt volgens de principes van SIM (systemische interventies methodes) en Deep Democracy. Vanuit daar zijn wij in staat jullie gedrag te spiegelen, patronen die zichtbaar worden te benoemen en eventuele sabotage gedrag aan te kaarten. Met uiteindelijk het doel om op tafel te krijgen hoe je gezamenlijk als team jezelf klemzet. Vanuit daar kunnen we namelijk vooruit kijken wat er nodig is om tot een geoliede samenwerking te komen. Het werkgeluk kan beginnen!

De CoachCombinatie bestaat uit professionals met diversiteit in persoon, achtergrond, opleiding, werkervaring en zelfs qua regio waar we wonen. Doordat we in staat zijn om vanuit verschillende invalshoeken naar eenzelfde situatie te kijken, merken we hoezeer dat vernieuwende inzichten oplevert.

Ga naar de website van StirHet ST!R keurmerk als Erkend Coach garandeert een gedegen en bewezen aanpak van de coachingstrajecten; onze samenwerking binnen de CoachCombinatie garandeert een verdere verfijning van onze eigen unieke stijl daarbinnen. Afhankelijk van de coach bieden we Coaching, Teamcoaching, en Training.
Klik voor meer informatie over ons als coaches op onze namen hieronder.

Wie zijn wij?