Foske Meerloo

Foske Meerloo

Ik ben geboren op 6 februari 1971, middelste van het gezin van 3. Mijn familie bestaat uit harde werkers en heeft een sterke ondernemers en –overlevingsmentaliteit.
Ik ontwikkelde al snel een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Mijn eerste ambitie tot ondernemen was een Healthfarm met eigenzinnigheid. Enerzijds het gezonde idee naleven met worteltjes sap en anderzijds een biertje kunnen drinken aan dezelfde bar. Mooi streven om mensen te voorzien naar behoefte in het hier en nu. Deze gedachte zie ik dagelijks terug in min kracht in coachen. Gebruik het hier en nu en wat laat je je zien!

Ik vind het belangrijk dat er met zorg echt gekeken wordt naar wat men nodig heeft, ik luister goed en speel daarop in. Begrijp ik de vraag/opdracht? Net even doorvragen. Aannames; checken, oordelen; liever niet. Verwachtingen kunnen managen al voor het traject start. Luisteren, flexibel kunnen zijn en verbinding kunnen zien en leggen zodat het gewenst resultaat behaald wordt. Daar word ik oprecht blij van.

Het vermaken heeft er ook toe geleid dat ik toneel speel, de adrenaline die ik voel als ik op de bühne moet, heerlijk. De regisseur geeft aan, en ik ontwikkel en voer uit.
Toneeltechnieken vertaal ik naar coach methodieken die voor jou als coachee van toegevoegde waarde kunnen zijn met verrassende inzichten.
Na opleidingen en diverse baantjes in de dienstverlening ben ik in 2000 in de Werving en Selectie terecht gekomen. De verbinding zien tussen mens en organisatie, het traject ernaar toe is het mooiste wat er is.

Mijn ontwikkeling de laatste paar jaar bestond vooral uit het in verbinding staan met mezelf en vanuit mijn eigen kracht kunnen ontwikkelen. De ontwikkeling van elk individu staat zo op zichzelf en zoals ik het zie, ga je stap voor stap verder in je ontwikkeling, niet te snel, maar netjes trede voor trede. Hoe fijn is het om je eigen regisseur te zijn in je leven en, zoals mij is ingefluisterd; “ je eigen slingers te mogen ophangen in je leven”. Ik heb een praktische insteek die samen met mijn kennis, ervaring en vaardigheden kan leiden tot een gewenst resultaat van jouw traject waarin jij de hoofdrol speelt.

In 2012 heb ik de opleiding “Coaching voor Professionals” afgerond en sta ik geregistreerd als Erkend Coach bij de ST!R. De aanpak die ik huidige coach-trajecten hanteer, is gebaseerd op systeemdenken en de psychologie van Jung. Ik pas bij elk individu maatwerk toe.

Mijn ervaring ligt op het gebied van personal coaching met focus op loopbaan coaching. Daarnaast begeleid ik teams in verandering en kan je mij inzetten voor teambuilding dagen, proces begeleiding en intervisie. Verder maak ik uitstapjes in de rol als dagvoorzitter.

Tot binnenkort!
Hartelijke groet,

Foske Meerloo

Linked In/ Foske Meerloo

Foske Meerloo voert haar coachings- en trainingsactiviteiten uit vanuit De CoachCombinatie en vanuit MotivateMe.